Blijf de regisseur van uw eigen leven!

Dat ouder worden ook zorgen oplevert is duidelijk. Het "verzorgde" toekomstbeeld staat onder druk. Hoe ziet de toekomst eruit? En wat betekenen de veranderingen straks allemaal voor u? Welke risico’s loopt u en wat moet u straks zelf gaan doen, of hoe kunnen anderen u helpen? Kunt u nu al maatregelen nemen zodat uw zorgen over de zorg een stuk minder worden?

Wat doet zorgzitzo?

zorgzitzo onderzoekt uw persoonlijke situatie voor nu en in de toekomst. Op een duidelijke en begrijpelijke manier bespreken we het AWBZ stelsel, qua zorg en voorzieningen en wat daar straks van over blijft in de zogenaamde kern-AWBZ.

zorgzitzo neemt met u door wat u van de Wmo kunt verwachten met betrekking tot zorg en ondersteuning, evenals de uitvoering.
De gevolgen van de kern AWBZ en nieuwe Wmo nemen we door en we gaan op basis van deze nieuwe voorzieningen onderzoeken waar u straks recht op heeft en waarop niet meer.
Waarschijnlijk heeft u wensen met betrekking tot uw (toekomstige) persoonlijke situatie.

zorgzitzo bespreekt uw wensen en vergelijkt deze met de mogelijkheden van de voorzieningen. Sluiten uw wensen deels of helemaal niet aan op de gewenste voorzieningen, dan gaan we samen onderzoeken hoe we dat toch mogelijk kunnen maken.
Vervolgens maken we samen met u een zorgplan. Daar hoeft u niet mee te wachten totdat er sprake is van een acute zorgvraag, maar u kunt dit vooraf regelen, organiseren en vastleggen. Is er wel sprake van een acute zorgsituatie die u in staat moet stellen zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen en leven, ook dan kunt u een beroep doen op zorgzitzo.

zorgzitzo vervult een preventieve functie; vooruitkijken op de (mogelijke) te verwachten of zich aankondigende, zorg- en ondersteuningsbehoefte. Het gaat om het beperken van risico’s. Hoe kunt u straks of nu zo lang mogelijk met kwaliteit van leven blijven functioneren in zelfstandigheid.

zorgzitzo is uw persoonlijke vraagbaak en coach!

 

Next

Over Esther Dekker

BlaBla

Hoe kan zorgzitzo u helpen?

Zijn de letters niet te lezen?